VILL DU OCKSÅ GÖRA SKILLNAD?

Stöd de verkliga hjältarna

Bär loggan med stolthet och visa att du genom att bry dig om din medmänniska och behandla dem med respekt hjälper till att stoppa smittan!

Hjältarna i krisen!

Det som händer i Sverige och övriga världen just nu är hemskt och sätter oss alla på prov. Det är mycket trevligt att se medmänniskor bry sig om varandra och hjälpa till på olika sätt, det ska vi alla slå oss för bröstet och ta åt oss av.

Men de som vi på Perfekt Reklam tycker är de verkliga hjältarna i denna kris är de som tar hand om oss på sjukhusen och sätter ofta sina liv före andras. Därför vill vi försöka hjälpa till i den mån vi kan. Det kanske inte är så mycket men det är bättre än inget.

Vi skapade denna logga med budskapet att vi ska kämpa ut den här stormen med hjälp av omtanke om varandra och vår sjukvård.

50:-/plagg till hjältarna

Vi har stött och blött detta hur vi ska kunna hjälpa till på bästa sätt, vi har dock kommit fram till att alla pengar vi får in i denna kampanj kommer avsättas i en fond eller liknande fram tills dess att vi kan bestämma oss.

Här behöver vi er hjälp sedan, vi har tänkt oss att ni ska få komma med förslag vart vi kan använda dessa pengar bäst.

Vi kommer då att ta fram 5-10 av de bästa förslagen och skapa en omröstning vart vi ska skänka pengarna. Det kan vara allt ifrån en organisation eller kanske till de anhörigas familj till de sjukvårdspersonal som tragiskt fått sätta livet till när de behandlat oss.

Alla kan hjälpa till

Ingen kan göra allt men många kan göra skillnad. Även om man är ett litet företag som vi är så kan man ändå försöka att hjälpa till i den mån man kan. För oss var det självklart att göra något. Oavsett om det blir mycket eller lite så är det mer än 0. 

Vill du vara med och hjälpa oss att hjälpa andra så har vi tagit fram en t-shirt och en hoodie som ni kan se nedan. 50:- / plagg går oavkortat tillbaka till sjukvårdens hjältar. 

I dagsläget har vi inte mäktat med en webshop men vi kommer att utveckla en bättre lösning om det blir väldigt många beställningar.

T-shirt

T-shirt i silikontvättad single jersey. Figurnära modell med bandad halskrage.

Material: 100% bomull. Färg 93 är 95% bomull, 5% viskos.
Vikt: 155 g/m²
Storlekar: S-XXXL
Tvättråd: 60°

Pris: 199:-

Hoodie

Sweatshirt med huva i unisexmodell med borstad insida, ribb i mudd och avslut nedtill. Dragsko i huva och ficka framtill. Smart detalj för att kunna bära hörlurar ingår. 

Material: 65% polyester och 35% bomull
Vikt: 280 g/m²
Storlekar: XS-5XL
Tvättråd: 40°

Pris: 399:-

Hur du beställer

För att beställa och skänka pengar fyller du i formuläret och vi ber dig att skriva de produkter du vill ha i fältet som heter "Produkter & Storlekar". När era produkter är klara för leverans hör vi av oss och först då ber vi er swisha pengarna.

Vi kommer eventuellt också att erbjuda en lösning med faktura. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi hoppas såklart att detta ska ge utslag och om det blir mycket beställningar kommer vi att skapa en bättre lösning och vi kan garantera att ingen kommer att bli bortglömd.

Hjälp oss hjälpa! Glöm inte bort att vi alla gör detta tillsammans!
Image

123 55 22 644

Frakt tillkommer om ni vill att vi ska skicka er kläderna.
Förnamn*
Efternamn*
Postadress*
Postnummer, ort*
Epost*
Telefon*
Produkter & Storlekar*
Skicka beställning